AMSTERDAM - Emma Bunton is weer zwanger. De 34-jarige Spice Girl maakte haar zwangerschap donderdagochtend bekend via Twitter. "We zijn zo blij dat we de komst van ons tweede kind kunnen aankondigen", jubelde de blondine.

"Beaus wens voor een broertje of zusje is uitgekomen." Bunton, die bekend werd als Baby Spice, zette in augustus 2007 een gezonde zoon op de wereld, Beau. Vader van het kereltje en Emma's ongeboren kind is zanger Jade Jones. Hij maakte in de jaren negentig deel uit van boyband Damage, tegenwoordig zingt hij in de groep CherryBlackStone.

Bunton wordt na haar Twitterbericht overspoeld met gelukswensen. "Bedankt voor alle wonderschone berichtjes", reageerde de Spice Girl. "Ik vind het te gek om van jullie te horen en beloof iedereen op de hoogte te houden."

Emma's spruit wordt het negende kind dat een Spice Girl als moeder heeft. Scary Spice Mel B was in 1999 de eerste die zich voortplantte. Met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar kreeg ze een meisje. Later kreeg Mel B nog een dochter met acteur Eddie Murphy.

Posh Spice Victoria Beckham beviel een maand na Mel B van haar eerste kind, met echtgenoot David heeft Victoria inmiddels drie zoons. Ook Ginger Spice Geri Halliwell en Sporty Spice Mel C zijn moeder. Beiden hebben een dochter.