AMSTERDAM - De zwangere Mariah Carey wil haar kind als het een dochter wordt niet lastigvallen met roze spulletjes. De 40-jarige zangeres, die vorige week bekendmaakte dat ze zwanger is, weet nog niet of ze een jongetje of een meisje krijgt.

"Ik hoef helemaal geen roze dingetjes als het een meisje is", vertelde Carey dinsdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. "Denk je dat ik dat echt zou willen?" De zangeres wil uit bijgeloof dan ook geen roze babykamer. "Daarmee bereik je juist precies het tegenovergestelde", denkt ze.

Mariah Carey is niet vies van glitter en glamour en staat erom bekend dat ze altijd hoge hakken draagt.

Haar man, de 30-jarige Nick Cannon, ziet Carey echter het liefst op platte schoenen nu ze zwanger is. "Ze heeft veel te veel hakken ", zei hij in zijn radioshow. "Ik ga platte schoenen voor haar kopen."

Hakken

De zangeres zegt dat ze in de wieg is gelegd voor hoge hakken. "Toen ik klein was, liep ik altijd op mijn tenen door het huis", zei ze tegen DeGeneres. In september maakte de diva tijdens een optreden een lelijke val op haar stiletto's waardoor ze tijdelijk in een rolstoel belandde.