AMSTERDAM - Sander Lantinga is als de dood dat hij ooit een 'afgestompt' leven gaat leiden. De 34-jarige dj probeert zijn leven spannend te houden door zijn ruige kanten op te zoeken en ambitieus te blijven. "Eenheidsworst is echt een angst van mij."

Wonen in een Vinexwijk met vrouw, kind en hond is echt een schrikbeeld voor Lantinga. "Je mag best in zo'n wijk wonen met alles erop en eraan, als je maar ambities, doelen en dromen hebt", vindt Lantinga.

En daar schort het volgens de dj bij veel mensen aan. "Komen ze thuis, eten een pizza'tje en daarna gaat er een boven op de slaapkamer GTST kijken terwijl de ander beneden sport volgt", geeft Lantinga als voorbeeld. "Wat deel je dan nog samen? Zo stomp je enorm af."

De presentator probeert zich, vooral door zijn werk, te onderscheiden van de massa. Dat gaat echter niet altijd goed. "Dan maak ik een opmerking die te hard is of gewoon te flauw voor woorden", vertelt hij in Grazia. "En dan krijg ik toch wel wat sms'jes van mensen."

In zijn persoonlijke leven zoekt Lantinga naar zijn wilde kanten. "Ik houd van vermaak. Ik heb liever spijt dat ik te veel heb gedaan, dan dat ik me oud en rimpelig bedenk dat ik jarenlang elke avond tv heb gekeken", verklaart de presentator. "Daar word ik heel benauwd van."