AMSTERDAM - Mel B heeft een manier gevonden om alle onzin die over haar wordt geschreven te bestrijden. De 35-jarige ex-Spice Girl krijgt binnenkort haar eigen realityshow.

Om te zien of haar kinderen zich daarbij wel op hun gemak voelen, liet ze camera's een week proefdraaien. "Iedereen vond het geweldig."

"Mijn dochter vroeg na die week: mam waar zijn de camera's nou?", zegt Mel in een interview met de Sydney Morning Herald. "Ik dacht bij mezelf, oh jee, wat heb ik nou voortgebracht?"

Mel B heeft twee dochters uit eerdere relaties en samen met haar man Stephen Belafonte heeft ze ook nog een meisje. De drie kleintjes worden maar een paar uur per week gevolgd.

Volgens de zangeres zijn ze opgegroeid met camera's om zich heen. "Waar ik ook kom, overal word ik gevolgd."

Spice Girls

"Het is een deel van mijn leven en daarmee ook een deel van hun leven", legt de voormalige Scary Spice uit. De nieuwe realityshow die in haar huis in Los Angeles wordt opgenomen, draait om de carrière van Mel en haar huwelijk met Belafonte.

De zangeres beseft dat ze de show te danken heeft aan haar succes met de Spice Girls. "Ik ben niet gek. Zonder de Spice Girls zou ik nooit zoveel aandacht krijgen. Ze zijn mijn zussen, mijn beste vriendinnen en ik ben trots op alles wat we bereikt hebben."