Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Party, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Connie het hondje van Patricia draagt, de tranen van Tatjana, vileine blondines en dat de vrouw van Lange Frans haar baan (te) serieus neemt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Heel showbizzland was in rep en roer. Het hondje van Patricia Paay was kwijt. De zangeres gebruikte alle media om het diertje terug te vinden. Dat is inmiddels gebeurd, lezen we op NU.nl. Hij zat een paar huizen verder, bij een echtpaar dat geen tv keek. Het kostte haar een lieve duit, maar de duizenden euro’s vindersloon zijn goed besteed vindt ze.

In Story had ze het beest nog niet terug en huilt ze nog om haar chihuahua Charly. Ze kan dan ook helemaal niet lachen om de grappen die er worden gemaakt. ‘ Dat Connie Breukhoven nu over straat loopt met een kraag van chihuahua-bont op haar jas’ is de mop die haar ter ore kwam. Wij vinden het wel goeie Amsterdamse humor en we denken dat ‘ vijandin‘ Connie er ook wel een strakgetrokken glimlachje om kwijt kon.

Lekker wijffie

De vrouw van muzikant Lange Frans is met een geladen wapen aangehouden. Ze ging naar Baas B. om geld te eisen. Danielle doet het management van haar man, maar die maakte er een potje van. Baas B. moet ruim 1,5 ton betalen, maar komt niet met de centen over de brug. Danielle stortte bijkans in.

Eerst verliet ze haar Frans, kwam toch weer terug en nu is ze ziek, zwak en misselijk van alle spanning vertelt ze in Weekend. Blijkbaar is ze ‘geknapt’ en met het wapen op pad gegaan. Wie ooit zaken wil doen met Lange Frans weet dat hij moet uitkijken voor zijn Danielle. Houd je aan de afspraken, anders lost de 26-jarige manager het op haar manier op.

In tranen

Tatjana Simic heeft het moeilijk. Ze is verlaten door haar Ronny en moet helemaal opnieuw beginnen. Ze heeft geen centen, geen huis, geen werk. Maar spijt van de relatie heeft ze niet, ze ging ervoor en probeerde er van te maken wat er van te maken viel.

Maar het verdriet zit hoog, merkten de kijkers van Life4You van Irene Moors. ‘ Eigenlijk heb je nu dus niets meer,’ concludeerde de presentatrice en Tatjana barstte in huilen uit. Met haar beeldig gemanicuurde vingers probeerde ze de tranen nog uit haar plakwimpers te vegen. Gelukkig bood een middagje shop-therapie met moeders uitkomst.

Tatjana fleurde weer op met Douglas en D&G tasjes aan haar arm. Hoewel we ons afvragen waar het geld vandaan komt. Zou Ronny haar een soort ‘ oprot-premie‘ hebben betaald? Of heeft ze wat van de dure sieraden verkocht die ze telkens van hem kreeg?

Jurkenparade

Het was weer feest in de showbizz. De Televizier-ringen werden uitgedeeld en alle BN’ Ners hesen zich in jurk en pak. Irene Moors had een zwarte paillettenjurk op maat laten maken, Linda de Mol droeg een zeegroen gewaad en Wendy van Dijk een goudkleurige combi met kristal-steentjes.

Patty Brard sloeg de plank mis met een uitpuilend korset, kanten mouwen en een soort wijde tutu, maar het kan altijd erger. Ad Visser ‘ deed‘ Ad Misser, in een clownspak en blokhakschoenen terwijl zijn vrouw verscheen met ontploft haar, omhuld door lorren-lappen. Aandoenlijk waren de meisjes van Oh Oh Cherso, die intens ordinaire Haagse meiden.

Ze hadden echt hun best gedaan met lange jurken in wit (daar komt de bruid), knalblauw (hai Jomanda), degelijk zwart en goedkoop jersey met kantprint. Toch leuk om ze eens in iets anders dan hun bikini te zien.

Valse blondjes

Twee jaar geleden zette Chantal Janzen hockeyster Fatima Moreiro te kakken door haar zangkunst af te kraken. Fatima heeft haar dit nog steeds niet vergeven. Over en weer vlogen de blondines elkaar in de haren met valse opmerkingen.

Blijkbaar heeft Chantal dit ervaren als haar ‘moment of glory’ want dit jaar probeerde ze volgens Weekend weer net zo vilein-grappig te zijn. Soapie Victoria Koblenko (thans ook blondine) vond er echter niks aan. Wie ook een steek onder water geeft, is blondine Wendy van Dijk. Toen ze op zoek ging naar een nieuwe typetje om te spelen, wilde ze een plat Rotterdams Paricia Paay type.

Ze probeerde diverse Paay-pruiken, vertelt ze, maar het werkte niet. Uiteindelijk is het Loesie geworden, een plat Amsterdams pratende fan. Is dit een compliment voor Patricia, dat ze een uniek type is dat niet is na te bootsen? Of is ze al zo ‘over the top‘ dat Wendy er niets meer aan toe te voegen had.