AMSTERDAM - Céline Dions jongste kinderen zijn bijna een week oud, maar gaan nog steeds naamloos door het leven. Hun beroemde moeder heeft nog niet besloten hoe de kereltjes gaan heten.

"Ik heb zo'n vijftienduizend namen voorbij horen komen, maar niets blijft hangen." Céline twijfelt nog over een Engels- of Franstalige naam.

"Omdat René-Charles in de Verenigde Staten naar school gaat, suggereerde hij Engelse voornamen", vertelt Céline over haar oudere zoon. De 42-jarige zangeres doet de onthullingen in het Franse tijdschrift Gala in haar eerste interview na haar bevalling.

"Mijn moeder zou echter liever zien dat de tweeling een Franse naam krijgt. Wij moeten nu de knoop doorhakken."

Dolblij

Dion beviel zaterdag van haar tweeling. Om 11.11 uur en 11.12 uur zagen de nog naamloze knulletjes het levenslicht. De zangeres is dolblij met haar drie zonen, maar had een meisje toch ook erg leuk gevonden.

"Als ik had kunnen kiezen had ik zeker een dochter gehad. Maar toen ik erachter kwam dat ik in verwachting was van twee jongetjes was ik niet teleurgesteld. Ik was dolgelukkig."

Actiever

Al voor de geboorte merkte Céline dat de tweeling niet van karakter verschillen. "Tijdens haar zwangerschap vertelde ze al dat de een actiever is dan de ander", doet Dions echtgenoot René Agnelil uit de doeken.

De tweeling kwam ter wereld na een keizersnede, maar Céline had een natuurlijke bevalling geen punt gevonden. "Zelfs als ik ze door mijn oren naar buiten had moeten duwen, had ik het geen probleem gevonden."