AMSTERDAM - Kim Holland wil een seksfilm maken met de dames van Oh Oh Cherso. "Dat zijn heerlijke meiden", vindt de pornoster. Ze heeft al contact gezocht met de vier Haagse realitysterren maar die willen vooralsnog niet meewerken.

"Ik heb ze benaderd via Twitter maar een film zit er voorlopig niet in", zegt Holland in een interview met Spits. Toch lijkt zeker een van de Oh Oh Cherso-meisjes weinig moeite te hebben met naakt poseren. Van Little Princess doken onlangs naaktfoto's op.

Kim Holland heeft naast de Haagse jongeren nog meer bekende Nederlanders op haar lijstje staan. De blondine zou graag een sekstape maken met Matthijs van Nieuwkerk. "Dat filmpje zou ik graag zelf met hem maken."

De blondine vindt het jammer dat seksfilms in Nederland nauwelijks uitlekken. "Ze leggen de celebs bepaald geen windeieren.

Hoewel Amerika veel puriteinser is dan Nederland, hoor je er in Hollywood eigenlijk niet meer bij zonder een seksfilmpje", vindt de seksbom. "Er moet over je geluld worden, dat weten ze daar maar al te goed."