AMSTERDAM - Jessica Simpson wordt erg onzeker over alle berichten die in de media verschijnen over haar gewicht en haar liefdesleven. "Het kan gewoon niet dat al het smerigs wat ze over je zeggen, je niks doet", zegt de zangeres.

"Het doet erg veel pijn. Het brengt een hoop onzekerheden naar boven", zegt de 30-jarige Simpson in een interview met USA Today. Regelmatig duiken foto's op van de zangeres, die de ene keer wat ronder is dan de andere.

Simpson zegt een paar moeilijke jaren achter de rug te hebben waarin mensen haar constant onder de neus wreven hoe belangrijk het is om er 'perfect' uit te zien. "Het lijkt alsof mensen constant willen weten hoeveel ik weeg, hoe ik eruit zie en wat voor kleding ik draag", zegt Simpson.

Liefde

Ze kan de kritiek nu beter naast zich neerleggen. "Het helpt als je een fijne familie en geweldige vrienden hebt. De liefde helpt ook een handje mee."

Kort geleden maakte de zangeres haar relatie met American footballspeler Eric Johnson openbaar. Op dit moment is ze 'ontzettend gelukkig'. "Ik houd van de vrouw in mij."