AMSTERDAM - Nicolette Kluijver heeft een nieuwe liefde in haar leven. De BNN-presentatrice heeft een chirurg aan de haak geslagen

De liefde is nog heel erg pril, maar de twee hebben het erg gezellig. Zaterdag staat de verliefden hun eerste beproeving te wachten. Dan vertrekt Kluijver naar het buitenland voor haar werk.

"Het is afgelopen met het gedate. Ik heb iemand ontmoet waar ik het heel gezellig mee heb. Het is allemaal nog superpril."

Snel

De presentatrice ontmoette haar nieuwe vriend, die Joost heet, via wederzijdse vrienden. "Ik was net vrijgezel en dacht: moet dit zo snel? Maar ik kwam hem tegen en het was heel gezellig. En waarom zou je dat tegenhouden?"

Joost heeft zijn vuurdoop in de schijnwerpers al achter de rug. De 26-jarige Kluijver nam hem vrijdag mee naar het Televizier Ring Gala.

"Ik hoopte nog dat ik kon volhouden dat we gewoon vrienden waren, maar daar trapten de fotografen niet in. De verliefdheid spatte er vanaf", lacht ze.

Werk

Kluijver vertelde eerder dat ze graag een man wilde die geen probleem heeft met haar werk voor het televisieprogramma 3 op Reis, waarvoor ze soms maandenlang van huis is.

Zaterdag pakt Nicolette opnieuw haar koffers en dan zal blijken of de liefde daartegen bestand is. "Dat is afwachten, maar ik hoop het echt."