AMSTERDAM - Charlie Sheen werd in het ziekenhuis vergezeld door zijn ex-vrouw Denise Richards. De acteur, die maandagnacht in verwarde toestand werd opgenomen, mocht dinsdagavond weer naar huis.

"De laatste anderhalf jaar konden we weer goed met elkaar opschieten", zegt Richards.

"We doen ons best. Ik probeer onze dochters zoveel mogelijk te beschermen", doet Richards uit de doeken in de Amerikaanse Joy Behar Show.

Het duo heeft twee dochters van 5 en 6. "Veel van onze problemen deden zich voor toen ze nog veel jonger waren. Daar ben ik dankbaar voor."

Alcoholgebruik

Charlie Sheen werkte zich eerder in de nesten door overmatig alcoholgebruik. Vorig jaar werd hij veroordeeld tot een maand afkicken nadat hij onder invloed zijn vrouw Brooke Mueller te lijf ging.

Richards gelooft dat haar ex-man ondanks alles een goede vader is. "Hij komt langs voor etentjes en verjaardagsfeestjes." Volgens de actrice is hij nimmer in beschonken toestand bij hun kinderen verschenen. "Dat zou ik nooit toestaan."

Dronken

De 45-jarige Two and A Half Men-acteur werd maandagnacht naakt en, volgens de politie, dronken aangetroffen in zijn hotelkamer in New York.

Ook zou de acteur zijn hotelkamer kort en klein hebben geslagen. Sheens woordvoerder beweert dat hij een allergische reactie had op medicijnen, schrijft het Amerikaanse People.