AMSTERDAM - Miss Montreal is bang dat ze na haar theatertoer in een zwart gat valt. Sanne Hans, zoals de zangeres echt heet, is pas net begonnen met haar clubtoer maar vreest nu al het moment dat die is afgelopen.

"Van januari tot maart val je in een zwart gat", zegt ze woensdag. "Er is geen toer of festival en dat betekent ook geen loon. Je wordt er heel depressief van."

Sanne wil haar vrije tijd gebruiken om nieuwe nummers op papier te zetten. "Mijn planning is om dan heel veel te gaan schrijven."

Schrijven doet ze het liefst aan tafel in haar nieuwe huis in Amersfoort. "Ik heb hier alles waar ik mee opneem", zegt Sanne Hans. "Ik heb mijn laptop bij de hand, speel een beetje gitaar en kan mijn e-mails lezen." Miss Montreal wil haar nieuwe album in november 2011 gaan opnemen.

Seks

Naast muziek schrijven heeft de 26-jarige zangeres nog andere hobby's. "Ik heb seks, speel gitaar, kijk een film of zit op de Wii", vertelt Sanne.

Ook is ze dol op koffieleuten, maar de cafeïne heeft nadelen. "Op een gegeven moment voel ik me dan helemaal kut. Dan ga ik even slapen of iets anders doen. Heerlijk toch? Ik heb gewoon een heerlijk leven."