AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart heeft dan wel haar droomhuis gevonden in Londen, de verhuizing verliep niet zonder slag of stoot.

"Samen met mijn schoonouders ben ik keihard aan het werk gegaan", schrijft Sylvie in haar column voor Grazia. "Zo'n verhuizing kost je jaren van je leven: wát een stress en gedoe."

Sylvies man Rafael kwam er goed vanaf. Terwijl Sylvie met een verkoudheid en griep verhuisdozen aan het uitpakken was, stond Rafael op de grasmat.

Trainingskamp

"Raf was weer eens op trainingskamp, dus die heeft helemaal niets hoeven doen. Bij thuiskomst kwam hij in een gespreid bedje terecht." Toch genieten de Van der Vaartjes van hun nieuwe stulpje. "Het is echt een leuk en gezellig huis. Damián en Raf voelen zich er thuis en ook ik voel me er goed."

Alle kamers zijn volgens de voetbalvrouw zo goed als klaar, alleen de garderobekamer is nog 'één grote, chaotische bende'. "Mijn styliste Danie heeft de komende weken helaas geen tijd om alles te sorteren, dus dat zal nog wel even zo blijven. Ik heb zelf mijn best gedaan om de boel zoveel mogelijk te ordenen. Voor nu is het klaar."