AMSTERDAM - Charlie Sheen is maandag in verwarde toestand opgenomen in het ziekenhuis. De hulpdiensten ontvingen een telefoontje dat de acteur stennis schopte in een hotel in New York. Sheen had waarschijnlijk voor de zoveelste keer te diep in het glaasje gekeken.

Sheen was in New York met zijn ex-vrouw Denise Richards en hun twee kinderen. Zij sliepen in een andere kamer in het hotel.

Sheen stortte zich 's avonds in het nachtleven. Hij zou 's nachts bij het hotel zijn aangekomen met een onbekende dame.

Toen hij ontdekte dat zijn portemonnee was gestolen zou de acteur een woedeaanval hebben gekregen, zo vertellen bronnen aan de New York Post.

Naakt en dronken

De beveiliging zou de 45-jarige Two and A Half Men-acteur rond 2.00 uur 's naakt en dronken hebben aangetroffen in zijn hotelkamer. Stoelen zouden her en der in de kamer liggen en een kroonluchter was beschadigd.

Het is niet de eerste keer dat Charlie Sheen zich in de nesten werkt door overmatig alcoholgebruik. De acteur werd vorig jaar gearresteerd nadat hij onder invloed zijn vrouw Brooke Mueller te lijf was gegaan. De rechter veroordeelde hem daarop tot een maand afkicken in een kliniek.