AMSTERDAM - Popzanger Justin Bieber blijft ongekend populair. Om zijn roem zo goed mogelijk te benutten, lanceert de 16-jarige zanger nu een eigen parfumlijn.

Samen met parfumbedrijf Etoile Nation Beauty wordt de nieuwe geurlijn binnenkort geïntroduceerd in Amerikaanse Wal-Mart winkels.

Justin Bieber (16) vindt traditionele parfumflesjes blijkbaar achterhaald, want voor zijn geur ‘My World’ koos hij voor polsbandjes en naamplaatjes waarin de nieuwe geur verwerkt is. De geurende accessoires geven een jaar lang Bieber’s parfum af.

Verschillende geuren

Het tieneridool was zelf nauwelijks betrokken bij de totstandkoming van het parfum. "De makers brachten me een aantal parfums om te ruiken. Een geurtje rook te jong, te fruitig. Maar er zat ook een bij die erg lekker rook", aldus Bieber tegen de Amerikaanse modekrant WWD.

Op de vraag welk geurtje de zanger het lekkerst vindt ruiken bij een meisje, antwoordt Bieber: ‘Ik vind het geurtje van Britney Spears erg lekker’.

Nagellak

Justin Bieber is geen onbekende in de beautywereld. Onlangs kondigde de zanger aan een nagellaklijn te lanceren.

Fans van de zanger konden ideeën voor kleuren nagellak opsturen. De mooiste inzendingen werden uitgebracht in de ‘Justin Bieber nagellaklijn’ van O.P.I. Ook speelde Bieber in een commercial van huidverzorgingsmerk ProActiv.