AMSTERDAM - Céline Dion en haar man René Angélil werden overmand door emoties na de geboorte van hun twee zoontjes. De 42-jarige zangeres probeerde in een jaar tijd zes keer zwanger te worden door reageerbuisbevruchting.

"Toen ze ons zaterdag de eerste huilende baby lieten zien, barstten wij in tranen uit", vertelt Angélil.

"Het was heel emotioneel. Hoewel we niks tegen elkaar zeiden, dachten we allebei aan de pogingen die we hebben ondernomen om zo ver te komen", zei Angélil in de Canadese entertainmentshow Etalk.

Lang proces

Het paar was sinds maart vorig jaar bezig met het krijgen van een kindje. "Het was een lang proces", doet Angélil uit de doeken. "We hebben het meerdere keren geprobeerd. Nu is het eindelijk gelukt. Dit is het meest fantastische dat ons had kunnen gebeuren. Ik voel me geweldig."

Volgens de kersverse vader is ook hun 9-jarige zoontje René Charles in de wolken met zijn nieuwe broertjes.

"Eentje lijkt op mama en de andere op papa", reageerde de kleine volgens Angélil. De namen van de twee jongetjes zijn nog niet bekend.

Las Vegas

Hoewel ze nog in het kraambed ligt, kijkt Céline Dion volgens haar man alweer uit naar haar volgende project. Vanaf 15 maart staat ze in Las Vegas met een nieuwe show.

"Ze begint in januari met de repetities. Dat betekent dat ze drie maanden heeft om te herstellen. Ze heeft er alle vertrouwen in."