AMSTERDAM - Katie Price en haar man Alex Reid willen dolgraag een baby, maar het lukt het Britse glamourmodel niet om zwanger te worden. In haar nieuwe autobiografie 'You Only Live Once' onthult Price dat ze zelfs de hulp van een arts heeft ingeschakeld.

"Nadat ik met Alex trouwde had ik nog maar een ding in mijn hoofd: ik wilde nog een baby. Maar nadat ik in april 2010 al acht maanden zwanger probeerde te worden, werd ik zo ongerust dat we een afspraak maakten bij een vruchtbaarheidsarts", schrijft ze in haar boek.

Sinds deze afspraak heeft Price al meerdere ICSI-behandelingen ondergaan, waarbij er via een naald een zaadcel in een eicel wordt ingebracht. Echter, de methode heeft er nog niet voor kunnen zorgen dat het glamourmodel zwanger is.

Gezin

De 32-jarige Price geeft niet op. "Ik weet dat ik gelukkig moet zijn omdat ik al drie prachtige kinderen heb. Ondanks het feit dat Alex nog geen biologisch kind heeft, maakt hij wel onderdeel uit van een gezin met kinderen. Ik ben ervan overtuigd dat we op een dag samen een baby krijgen."

Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft de ex-vrouw van zanger Peter Andre nog altijd een andere optie achter de hand: "Als onze pogingen om zwanger te raken niet lukken, zullen we adopteren."

Katie Price en Alex Reid