AMSTERDAM - Patricia Paay is nog steeds radeloos om de vermissing van haar hondje en heeft daarom de hulp van paragnosten ingeschakeld. De chihuahua Charlie glipte donderdagavond uit het huis van de diva in Amsterdam.

Een uitgebreide zoektocht leverde tot nu toe niets op.

"Ik ben doodziek. Ik ben zo ziek, dat ik er een koortslip van heb", vertelt Paay in RTL Boulevard. "Dat heb ik in jaren niet gehad, zo slecht heb ik geslapen. Elke keer huil ik, ik ben echt een huilebalk. Ik geloof dat ik meer gehuild heb om Charlie dan om Adam."

Paay zocht samen met haar vriend, van wie ze het hondje in april kreeg, de hele buurt af. Ten einde raad schakelde ze de hulp van paragnosten in.

"Ik heb heel veel contact met mediums. Een zegt dat hij in Diemen zit, bij een meisje. Het andere medium zegt dat hij in Amsterdam is. Bij mij in de buurt ergens in een kelder bij buitenlanders."

De 61-jarige Paay neemt de inzichten van de helderzienden uiterst serieus en gaat ze dan ook natrekken. Ook looft de diva een beloning uit van tienduizend euro voor degene die haar geliefde viervoeter heelhuids terugbrengt.