Roddelbladen: Jantje getrouwd en Wesleys geheim

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Maxima een zwerfkei draagt, Martijn Krabbé zijn vrouw kwijt raakt, Antonie Kamerling ongeneeslijk was en Dries wordt afgeknepen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

't Maakt niet uit wat ze doet, Maxima's mode wordt op de voet gevolgd. Zo weet Privé deze week te vertellen dat de prinses twee dezelfde kettingen bezit die ze graag draagt. Het gaat om een zilver- en een goudkleurige ketting met grote, platte stenen aan een koord geregen.

Bij het zilveren exemplaar horen grote oorbellen. Blijkbaar is de prinses zo in haar nopjes met haar zwerfkeien dat ze ze regelmatig omhangt. In Privé dus een fotocollage van zes foto's met het besproken halssieraad.

Geheimzinnig over geld

Story heeft Wesley Sneijder gesproken over de kosten van zijn bruiloft. De wildste geruchten doen de ronde. Zo zou zijn manager Arlette Lerby de rekeningen tegenhouden, is zelfs de Italiaanse kerk nog niet betaald en wacht ook Mary Borsato nog op betaling van alle jurken die ze voor Yolanthe maakte.

Wesley is knap nijdig om de lelijke dingen die Rossana Lima en Anouk Smulders de wereld in brengen. Heel geheimzinnig zegt hij: 'Uiteindelijk zal iedereen begrijpen wat Yo en ik bedoelen en ons gelijk geven.' Ja jeetje, Story, wat hebben we aan zulke geheimtaal? Had die voetballer even verder ondervraagd, dan weten we tenminste waar de ruzie over gaat. Of houdt het blad doelbewust wat achter om volgende week nog een lekker stukje te kunnen schrijven?

Krabbé-crisis

Nou, Martijn en Amanda Krabbé zijn er uit. Het ruzieënde stel woont nog steeds apart. Toch houden ze nog steeds veel van elkaar, laten ze te pas en te onpas weten. Maar blijkbaar ligt de crisis bij Amanda. Ze zit na vier kinderen in een soort midlife-crisis. 'Is dit alles?' vraagt ze zich vaak af, over haar eentonige leven als verzorgende moeder en echtgenote.

Om de sleur te doorbreken gaat ze op reis naar Tasmanië. Drie maanden zal ze met de Sea Shepherd ten strijde trekken tegen walvisvaarders. Schepen rammen, netten vernielen en de doorgang versperren; deze organisatie gaat harder te werk dan Greenpeace. We hopen maar dat Amanda lekker stoom af kan blazen, zielige zeehondjes en walvisbaby's kan redden en daarna weer tevreden naar haar gezin terugkeert. En dan...op naar de volgende Krabbé-crisis?!

Stiekem getrouwd?

Volendam is een traditioneel bolwerk. Op kamers wonen doe je niet, je koopt een huis en spaart voor de meubels. Ook wordt er getrouwd voordat er kinderen komen. Zanger Jan Smit lijkt ook voor deze volgorde te kiezen.

Volgens Party is hij stiekem met zijn Liza getrouwd voor hun baby wordt geboren. Manager Jaap Buijs heeft zich versproken. Het gesprek ging over Jans carrière in Duitsland en Oostenrijk: ' Maar toen was hij veel jonger en ook nog niet getrouwd'. ' GETROUWD?' schreeuwt het blad in hoofdletters. Wanneer dan? Jan en Liza waren deze zomer in Amerika op vakantie. Klopt het dat ze daar getrouwd zijn?

Als ze zich in Nederland hebben laten inschrijven, is dit huwelijk rechtsgeldig en zijn de twee inderdaad een echtpaar. Zoals het hoort in Volendam. En een mooie stiekeme stunt voor de nieuwsgierige buitenwereld.

Antonie

Privé lag vlak na het overlijden van Antonie Kamerling met een speciaal nummer in de winkel. Razendsnel in elkaar geflanst, inclusief bewaar-poster. 'Antonie, waarom?' had er op de cover kunnen staan, schrijft het blad. Maar het antwoord kan niemand geven.

Het blad put uit het archief, probeert oud-collega's te spreken en maakt een fijne foto-collage. Story en Party laten een psycholoog en psychiater los op het 'geval' . Zij komen tot de conclusie dat zelfs zijn fijne huwelijk en kinderen hem niet hebben kunnen redden. Antonie zag geen uitweg meer in het leven. De acteur is inmiddels begraven.

Oud GTST-collega 'Arnie' Reinout Oerlemans bewees hem de laatste eer in een boxershort met jasje. Zo verschenen de twee maatjes ooit op een feest en die foto's maakten de twee studentikoze acteurs beroemd.

Dries afgeknepen

Publiceert Story oude foto's van Dries Roelvinks bruiloft? We zien de zanger strak in het pak, inclusief stropdas. En dat terwijl hij altijd in polo's of gele zwembroeken loopt. Maar nee, het blijkt om bijgeloof te gaan. Dries heeft vliegangst. Als hij in een vliegtuig stapt, kleedt hij zich extra keurig aan, in de hoop dat hij veilig landt.

Nou, dat is gelukt. Maar helemaal happy is hij niet. Zijn ex sleept hem voor de rechter omdat ze meer alimentatie wil zien. Maar het huis is nog niet verkocht en Dries kan niet meer ophoesten.

Hij moest zijn verhaal aan de rechter vertellen en hoopt maar dat die inziet hoe hard hij voor zijn centen moet schnabbelen. In november is de uitspraak en de volkszanger hoopt dan een streep onder de ijzige scheiding te kunnen zetten.

Tip de redactie