Sylvie van der Vaart blij met nieuwe woning

AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart is blij met haar nieuwe huis in Londen. Het gezin Van der Vaart woont sinds kort in Londen, omdat Rafael is gaan voetballen bij de Britse club Tottenham Hotspur.

"Het is een fijn huis", zegt Sylvie tegen RTL Boulevard. "Ideaal voor het familieleven." Het gezin heeft zich in het noorden van Londen gevestigd, in de wijk Hadley Wood.

Het huis bevindt zich in een landelijke omgeving, net buiten de stad. Sylvie is overigens nog lang niet klaar met het huis. "Ik moet nog heel veel kasten uitruimen", zegt ze. "Verschrikkelijk."

"We moeten ook nog een school vinden voor Damian." Sylvie en Rafael hebben hun 4-jarig zoontje de verhuizing naar Engeland heel bewust mee laten maken.

"Damian is een flexibel mannetje", zegt de 32-jarige Sylvie. De ouders lieten de kleine jongen zien hoe ze spullen inpakten en hoe het huis in Madrid steeds leger werd. "We hebben hem ook echt afscheid laten nemen van het huis."

Duitse TV

Ondanks de verhuizing is de presentatrice voorlopig nog regelmatig op de Duitse televisie te bewonderen. "Die verplichtingen ben ik aangegaan voordat ik wist dat we naar Londen zouden gaan. Maar daarna zal ik zeker een paar weken rust nemen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie