Naaktfoto's Kanye West te koop

AMSTERDAM - Kanye West is slachtoffer geworden van zijn eigen hitsigheid. De 33-jarige rapper maakte enkele kiekjes van zijn edele delen en stuurde die naar verschillende vrouwen. De foto's worden nu op internet te koop aangeboden.

Ook worden de afdrukken verspreid onder verschillende media, schrijft Radar Online. Medewerkers van de Amerikaanse entertainmentsite kregen de kiekjes zelf onder ogen. Op een foto zou Kanye met zonnebril en gouden ketting naakt te zien zijn vanaf zijn borst omhoog.

Op een ander exemplaar zijn zijn geslachtsdelen duidelijk in beeld. "Deze foto's zwerven al tijden rond op internet", onthult een bron. "Kanye heeft ze waarschijnlijk naar heel veel vrouwen gestuurd."

De rapper zei onlangs in een interview dat hij, 'om alle hiphopregels te breken', erover dacht om naakt te poseren. "Als je hoort dat Björk naakt poseert, denk je: oh, dat is Björk. Maar als ik het zou doen, hebben mensen er meteen een mening over. Ik denk dat ik in de komende jaren, als ik eerst twee maanden flink train, zeker naakt ga poseren."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie