AMSTERDAM - Jeroen Pauw is niet trots op zijn reputatie van womanizer. "Ik vind het ook wel een beetje ordinair. Maar ik ben me er wel van bewust", zegt de presentator deze maand in JFK.

Toch meent Pauw dat zijn reputatie groter is dan de werkelijkheid. "Mensen vinden het leuk om verhalen groter te maken. Aan de andere kant is het wel zo dat ik best veel relaties heb gehad, en ook met vrouwen die bekend waren, waardoor het wat breder is uitgemeten allemaal."

De presentator vindt het vervelend dat zijn leven zo breed uitgemeten wordt in de roddelpers.

"Ze zijn vooral op jacht naar foto's van mij met vrouwen. Mij en Daphne hebben ze gesnapt terwijl het nog heel pril was. Toen waren we uitgeweest en stonden we nog even op de boot te zoenen, en de volgende dag stond het meteen op de cover. Dat is best lastig met een ontluikende liefde, want zo'n blad maakt het dan ineens helemaal officieel."

Kind

In het tijdschrift vertelt Pauw verder dat hij moeite heeft met commitment. "Ik vind het meestal leuk zoals het gaat. En een vrouw vindt vaak dat er meer moet. En wat dat precies is, dat verschilt dan per vrouw, variërend van samenwonen tot een huwelijk of een kind."

Een serieuze relatie heeft Pauw op dit moment niet, maar hij geeft wel toe dat er op dit moment een vrouw in zijn leven is. "Maar het is nog te fragiel om er iets concreets over te zeggen."

Pauw had in het verleden relaties met Daphne Bunskoek, Manuela Kemp, Loretta Schrijver en Sophie Hilbrand. Samen met Paul Witteman presenteert hij dagelijks 'Pauw en Witteman'.