Sylvie is ultieme glamourvrouw

AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart heeft er een nieuwe titel bij. De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart mag zich sinds woensdag 'Glamour Woman of the Decade' noemen.

Tijdschrift Beau Monde liet onderzoeksbureau Intomart GfK een onderzoek doen naar 'glamour' onder vrouwen. Op de vraag welke vrouw glamour heeft, antwoordde een overwegende meerderheid Sylvie van der Vaart.

"Een échte glamourvrouw verlaat nooit zonder lippenstift en mascara haar huis, rijdt in een dure auto en draagt uitsluitend prijzige merkkleding," zo oordeelt vrouwelijk Nederland. Volgens de ondervraagden voldoet stijlicoon Van der Vaart aan dit plaatje.

Persoonlijkheid

Maar niet alleen uiterlijk is belangrijk. Zo wordt Van der Vaart ook geroemd om haar sterke en grootse persoonlijkheid. Daarnaast vinden veel vrouwen haar spontaan en heeft ze een positieve uitstraling.

Van der Vaart zelf zegt in Beau Monde 'vereerd' te zijn met de titel van Glamour Woman of the Decade. "Door de afgelopen periode heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, waardeer ik meer wat ik allemaal heb en kan. Ook wat mijn uiterlijk betreft. Daarom ben ik er nu ook zo trots op dat de Nederlandse vrouw me deze prijs gunt."

Lees meer over:
Tip de redactie