AMSTERDAM - Hans Klok heeft een vervangster op het oog voor zijn voormalig assistente Pamela Anderson. "Ik zat te denken aan mevrouw Osborn", zei de 41-jarige illusionist woensdagochtend in het nieuwsprogramma Ochtendspits. "Zij heeft natuurlijk een erg grote mond."

"Ik daag haar uit een workshop te komen doen bij mij", vulde Klok aan. "Dat gaan we zeker doen", jubelde Osborn, die ook bij het programma zat.

De 43-jarige blondine liet zich maar meteen informeren over de kwaliteiten van de ideale assistente. "Je moet ook lenig zijn toch? Dan ga ik vast een beetje oefenen", kondigde ze aan.

Vervangster

Hans Klok had eerder een show in Las Vegas, waarbij hij geassisteerd werd door Pamela Anderson. Op Twitter ging Osborn nog even door op haar nieuwe job als vervangster van de blondine.

"Ik wil wel zo'n rood Baywatchbadpak à la Pamela", liet de ontwerpster weten. Toch vraagt ze zich ook af of ze er niet te oud voor is. "Ik ben twee jaar ouder dan Hans Klok. Zo'n oudje heeft hij vast nog niet gehad."

Las Vegas

Klok staat sinds maanden op de planken met zijn nieuwe show Hurricane. Hij hoopt daarmee weer naar Las Vegas te kunnen. De artiest denkt zich pas onsterfelijk te maken als hij zijn eigen illusie bedenkt.

"Dat gaan we samen doen", reageerde Osborn in Ochtendspits. Meer dan het feit dat hij 'ermee bezig' is, wilde Klok daar niet over kwijt.