Emile Ratelband geniet van kinderen

AMSTERDAM - Emile Ratelband geniet enorm van zijn kinderen nu ze bij hem wonen. "Normaal eet ik zeven dagen per week buiten de deur en nu eet ik gezellig met de kinderen minimaal vijf dagen per week thuis", zegt de positiviteitsgoeroe deze week in Story.

Ratelband heeft normaal gesproken een drukke carrière, maar voor zijn kinderen zegt hij alle tijd te maken.

"Het is een kwestie van organiseren. Ik deel mijn werk nu anders in. Ik heb 65 mensen in dienst en die kunnen ook een handje helpen. En natuurlijk moet je je leven als alleenstaande vader aanpassen", zegt Ratelband in het weekblad.

Mannen

Ratelband zegt verbaasd te zijn over het feit dat er nog altijd gedacht wordt dat mannen niet goed voor hun kinderen kunnen zorgen.

"Als je als vader de kinderen bij de moeder weghaalt, ben je een klootzak. Maar als je als moeder de kinderen bij de vader weghoudt, dan ben je een held."

Vorige maand haalde Ratelband Royce en Junior weg bij zijn vrouw Moon, die borderline heeft. De rechter zal binnenkort bepalen wie de voogdij over de kinderen krijgt.

De positiviteitsgoeroe hoopt dat de kinderen bij hem mogen blijven. "Tijdens de zitting zal ik alles vertellen. Ik zal vechten als een leeuw."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie