Tatjana weer gespot met ex

AMSTERDAM - De liefde lijkt nog niet helemaal weg tussen Tatjana Simic en Ronny Rosenbaum. Afgelopen zaterdag werd het voormalige liefdespaar hand in hand betrapt in Antwerpen, zo meldt Story woensdag.

Volgens een bron leek het stel erg verliefd, maar Ronny laat in het weekblad weten dat dat niet betekent dat hij en zijn ex de draad weer hebben opgepakt.

"We zijn gewoon goede vrienden. Na de breuk heb ik altijd gezegd dat ik hoop dat we vriendschappelijk met elkaar kunnen blijven omgaan. Als Tatjana mij dan belt om te vragen of we samen een kop koffie zullen drinken in Antwerpen, dan doe ik dat. Niemand moet hier verder wat achter zoeken", zegt de 64-jarige miljonair.

Botsende karakters

Vorige maand werd bekend dat het koppel een punt had gezet achter hun relatie. Ronny liet daarna weten dat 'botsende karakters' de oorzaak waren van de breuk.

Tatjana liet echter aan Story weten dat Ronny haar had bedrogen. "Ik kreeg van alle kanten sms'jes dat Ronny het wel heel erg naar zijn zin had met een jonge vrouw. Ik ben erg verdrietig en gekwetst."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie