Mischa Barton woest op documentairemaakster

AMSTERDAM - Mischa Barton heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze zich heeft laten filmen voor een Britse documentaire. De 24-jarige actrice is woest over het resultaat.

Volgens Barton verliepen de opnames uiterst vreedzaam, maar zette filmmaakster Fearne Cotton haar een hak in de montage.

Fearne Cotton volgde Barton met de camera's om het leven van de jonge ster vast te leggen.

"Ik kan Fearnes naam niet meer horen zonder geïrriteerd te raken. Ik heb de ogen uit mijn kop gejankt toen ik de documentaire voor het eerst zag", onthult Mischa het Britse Ok! Magazine.

Schunnig verhaal

Volgens Barton toont de film een totaal verkeerd beeld van de actrice. "Ik wilde dat ik het nooit gedaan had. Er bestaan al zoveel misvattingen over mij in de media", klaagt ze. De actrice voelt zich belazerd door Cotton. "Zij heeft niets te verliezen als ze een schunnig verhaal neerzet, ze doet er alleen maar haar voordeel mee."

In de documentaireserie Fearne And ... volgt de presentatrice een ster met een bepaalde reputatie om diens ware aard te ontdekken. Na afloop van de dramaserie The OC ging het snel bergafwaarts met de populariteit van Mischa Barton. "Fearne doet alsof alles geweldig is en alsof ze van je houdt, maar als ze gaat monteren, doet ze alsof het een verschrikkelijke pijnlijke ervaring voor haar was."

Lees meer over:
Tip de redactie