Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Linda niet aan de Botox is, maar wel gelift, ditmaal niet Beau maar gast-presentator shockeert, Gerard Joling kinderachtig jaloers is op zijn opvolger, Prins Friso humor blijkt te hebben en Chimène van Oosterhout haar vriend de deur uitzet. Of toch niet? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gelifte Linda

'Wat ziet ze er toch jong uit. Is ze aan de Botox?' vroeg men zich af bij het zien van Linda de Mol's nieuwe, jeugdige look. Maar o, nee, Linda ontkende dat ten stelligste. 'In mijn lijf geen gifinjecties' was haar reactie. Nu, maanden later, blijkt wel degelijk dat Linda de natuur een handje heeft geholpen. In Weekend lezen we dat ze weliswaar niet aan de Botox is, maar wel haar ogen heeft laten opereren. De vetzakjes onder haar ogen zijn verwijderd en de huid is iets gelift. Linda neemt de ingreep heel makkelijk op: 'Een half uurtje onder het mes en daarna vijf dagen met blauwe ogen rondlopen,' meldt ze laconiek. Daarnaast is ze door een streng dieet 7 kilo afgevallen en traint ze fanatiek met een personal trainer. 'Ik loop toch al tegen de veertig' geeft ze als reden op voor deze metamorfose, 'En de camera's geven genadeloos elk mankementje weer'. Met deze 'jetset-achtige' uitspraken doet Linda volgens ons wel erg af aan haar gezellige, ongekunstelde imago van 'girl next door'. Want de meeste 'next door' buurvrouwen van veertig hebben andere (geld)zorgen aan hun hoofd dan een half uurtje onder het chirurgenmes voor een jonger uiterlijk.

Genee zonder gene

Als Beau van Erven Dorens thuis oppasdienst heeft op zijn drie koters, valt presentator Wilfried Genee voor hem in in RTL-Boulevard. Een keurige, onkreukbare jongen die je niet zo snel op een boute uitspraak zult betrappen. Maar het lijkt wel of hij steeds meer de trucjes van Beau overneemt en zich af en toe een geintje permitteert. Zo ook tijdens het junior songfestival, waar een tienerjongen won. Wilfried tegen medepresentatoren Peter van de Vorst en Albert Verlinde -die beiden homo zijn- : 'Ik zie jullie helemaal verliefd naar hem kijken'. Peter van de Vorst was flink geïrriteerd: 'Als dat zo zou zijn, zou ik pedofiel zijn en dat ben ik niet!', aldus Party. Even later maakte Wilfried tegen zijn collega's de opmerking: 'Zo, zijn de dames weer bij de les?'. Als blikken konden doden, was Wilfried ter plekke ontzield neergestort. Party smult van de (in wording zijnde) rel, en wij niet minder! En wat zal Beau balen dat hij deze keer eens niet het enfant terrible is.

Gerard's jaloerse waarheid

Het programma 'De Waarheid' met presentator Gerard Joling werd erbarmelijk slecht bekeken. De formule was wel leuk -confronteer de Bekende Nederlanders met de roddels over henzelf uit de roddelbladen- maar Gerard was niet de juiste man. Veel te aardig en bang om de confrontatie met zijn showbizzmaatjes aan te gaan. Inmiddels is Gerard via de zij-uitgang afgevoerd en heeft Dave Heijnerman de microfoon overgenomen. We hebben het programma één keer gezien en waren erg gecharmeerd van de kunsten van deze totaal onbekende presentator. Humorvol, scherp en zonder het irritante toontje van Willibrord Frequin, dwingt hij zijn 'slachtoffers' tot bekentenissen. Gerard echter kan het niet verkroppen. 'Ach, ik heb afstand gedaan van dat programma omdat ik er volledig op was uitgekeken. Ik heb dat programma met Dave één keer gezien en ik moet zeggen dat dat genoeg is. Ik vind er niets aan' bitst de zanger in Weekend. Dave zelf is erg teleurgesteld, maar vindt Gerard ook vals: 'Als ik erbij sta is het van : o, helemaal leuk en fantastisch zoals jij dat doet. Maar als een ander hem een reactie vraagt, zegt hij: ik vind het niks. Dat Gerard zó kinderachtig is, valt me van hem tegen.' En dat kunnen we alleen maar beamen.

Ha ha, humor

Voor het eerst sinds alle tumult omtrent zijn verloofde Mabel was prins Friso weer eens aanwezig op een officiële gelegenheid. Natuurlijk was de pers massaal toegestroomd in de hoop hem iets over 'Mabel-gate' te horen zeggen. Maar nee, de prins wilde alleen maar kwijt dat het goed met hem ging. De teleurgestelde mediamensen dropen af, op één cameraploegje na van SBS6. Die 'teckelden' de prins tijdens zijn vertrek nog even en bedelden om een reactie. De reactie van prins Friso was even humorvol als wrang. 'Vraag dat maar aan Charlie da Silva!' liet hij de presentatrice weten. Weekend herinnert ons eraan dat het dezelfde omroep SBS6 was, die het gewraakte interview met de ex-lijfwacht van Bruinsma uitzond, waarin Da Silva belastende dingen over Mabel zei. En dat was Friso klaarblijkelijk ook niet vergeten.

Eruit! Of toch niet?

Grappig hoe de roddelbladen elkaar kunnen tegenspreken. Zo ook in het geval van presentatrice Chimène van Oosterhout. De donkere dame heeft een relatie met een rijke man met wie ze een babyzoontje heeft. Het was altijd al wat vreemd, want Laurens woonde in Monaco en Chimène in Nederland. Ook toen de baby er was, woonde het paar niet altijd samen. Maar Chimène had daarin haar draai gevonden. Haar geluk bejubelt ze in Party. Ze is helemaal happy met haar Laurens, vindt bij hem liefde, humor en warmte en wil niet te lang wachten met een tweede kind. Ze is immers al 39 jaar. Een grote roze wolk dus, deze relatie. Maar in Story lezen we juist dat de relatie over is. 'Chimène gooit vriend het huis uit!', kopt dat blad. Laurens zou niet vaak genoeg thuis zijn, te vaak op stap zijn en zijn verantwoordelijkheden als vader ontvluchten. En dus heeft Chimène hem eruit gezet. Dat alles vertellen 'ingewijden', die natuurlijk niet met naam worden genoemd. Als Party de twee belt voor een reactie willen Chimène noch Laurens reageren op de roddel. Wat zou er nu waar zijn? Ligt Lau er echt uit? Mochten we volgende week een vervolg krijgen op het gerucht, dan laten we je dat natuurlijk weten.