Tatjana Simic krabbelt weer op na breuk

AMSTERDAM - Tatjana Simic heeft de draad weer opgepakt na de breuk met haar vriend Ronny Rosenbaum. De blondine heeft de tijd genomen om haar verdriet te verwerken en staat weer open voor nieuwe avonturen.

Een van haar projecten is een nieuwe single, waarvoor ze onlangs de studio indook.

"Het liedje gaat over het feit dat je elkaar misschien nooit echt goed begrepen hebt. Was jij wel de juiste man voor mij? Dat is een beetje realiteit voor mij op dit moment", geeft Simic toe in RTL Boulevard.

Toch probeert ze tijdens de opnames niet te veel aan haar eigen situatie te denken. "Ik denk dat als ik aan mijn teleurstelling en verdriet zou denken, ik alleen maar sta te huilen achter die microfoon."

Psycholoog

Simic is niet bij de pakken neer gaan zitten na de breuk. "Je kan naar een psycholoog gaan, maar je kan ook doorgaan. Dit werkt heel goed voor mij, dit werkt genezend", legt ze uit. "Ik heb door deze situatie ook geleerd om een keer in mijn leven iets niet snel te willen oplossen."

De 47-jarige zangeres denkt alweer voorzichtig aan een nieuwe liefde. "Ik sta niet negatief tegenover nieuwe relaties of iets ontdekken wat je misschien nog nooit hebt meegemaakt", zegt Tatjana. "Ik ben op ontdekkingsreis en dat zal ik mijn leven lang nog blijven doen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie