'Lindsay Lohan behandeld aan cokeverslaving'

AMSTERDAM - Lindsay Lohan wordt in de beroemde Betty Ford-kliniek behandeld voor haar cocaïneverslaving. Dat heeft een bron bij de actrice onthuld aan entertainmentwebsite Radar Online.

Het werd eerder nooit duidelijk waarvoor Lindsay precies werd behandeld.

Lohan nam haar intrek in de kliniek nadat ze voor de tweede keer in korte tijd de gevangenis mocht verlaten. "Lindsays voornaamste probleem is cocaïne", vertelt de bron.

"Ze heeft een grondig onderzoek ondergaan en daaruit bleek dat ze sterk afhankelijk is van cocaïne."

Celstraf

Lindsay Lohan werd in juli veroordeeld tot een celstraf wegens het overtreden van de regels van haar proeftijd voor rijden onder invloed.

Toen ze ondanks een afkickprogramma toch weer werd betrapt op drugsgebruik werd ze een halve dag opgesloten. Na betaling van een borgsom nam Lohan op eigen initiatief haar intrek in de Betty Ford-kliniek.

Betrapt

Lohan werd al eerder in verband gebracht met cocaïne. In 2007 werd het witte poeder in haar auto aangetroffen nadat ze staande was gehouden na een wilde rit. Later werd ze meerdere malen betrapt op drugsgebruik. Ook zijn er meerdere foto's in omloop waarop Lindsay met drugs is gefotografeerd.

De 24-jarige actrice moet van de rechter een enkelband dragen die alcoholgebruik detecteert. Ook zou ze verslaafd zijn aan medicijnen tegen ADHD. Op 22 oktober moet Lohan weer voor de rechter verschijnen. Mogelijk moet ze dan opnieuw de cel in voor het overtreden van de regels van haar proeftijd.

Lees meer over:
Tip de redactie