Martijn en Amanda Krabbé vechten door

AMSTERDAM - Martijn Krabbé en zijn vrouw Amanda wonen nog steeds apart, maar van een scheiding is geen sprake. Integendeel, nu het koppel wat meer afstand van elkaar heeft genomen gaat het stukken beter dan voorheen.

"Martijn en ik hadden er allebei behoefte aan om ons te ontwikkelen en een verbeterde versie van onszelf te worden. Maar op de een of andere manier ging dat niet onder één dak", legt de 36-jarige Amanda deze week uit in Kek Mama.

"We moesten elkaar loslaten om vooruit te komen. Natuurlijk maken de roddelbladen daar graag een mooi verhaal van, maar in feite is er aan de situatie thuis niet veel veranderd."

Midlifecrisis

Volgens Amanda zit een groot probleem van hun relatie hem in het werk. Martijn heeft een succesvolle carrière en maakt lange dagen, terwijl Amanda graag aan de slag zou willen, maar niet wist wat ze wilde. In het tijdschrift spreekt Amanda van een 'midlifecrisis'.

Zwanger

"Martijn heeft ontzettend veel gewerkt en ik ben continu met de kinderen bezig geweest. De afgelopen jaren was ik of zwanger, of ik gaf borstvoeding", legt Amanda uit.

"Ik miste iets en had het gevoel dat het leven aan me voorbij ging terwijl ik poepluiers verschoonde en snotneuzen afveegde. Aan het eind van de dag was ik moe. Als Martijn thuiskwam, verwachtte ik dat hij het van me overnam en de kinderen op bed legde. Maar hij was ook moe, want hij had immers de hele dag gewerkt."

Compliment

Amanda zegt dat ze erkenning en waardering miste in die periode. "Je bent de hele dag druk bezig, maar niemand die het ziet. Ik wilde gezien worden, een compliment krijgen, maar dat gebeurde niet."

Nu Martijn elders woont gaat het stukken beter met het stel, legt Amanda uit. "We zijn pas nog met zijn tweeën uit eten geweest. Dan praten we bij. Met de kinderen in de buurt komt het daar vaak niet van. Naast liefde is communicatie het belangrijkste in een relatie."

Storm

Of de presentator snel weer naar huis komt is nog niet duidelijk. "Geen idee of we deze storm doorstaan. Maar eigenlijk ben ik daar ook helemaal niet mee bezig. De manier waarop het nu gaat, vind ik prettig."

De Kek Mama met het interview met Amanda Krabbé ligt vanaf dinsdag in de winkel.

Amanda Krabbé in Kek Mama

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie