Joris Linssen heeft goede hoop op Televizier-Ster

AMSTERDAM - Hij moest er even over nadenken maar Joris Linssen schat zijn kansen op een Televizier-Ster behoorlijk hoog in. "Een op drie, als ik snel reken", zei de presentator in het radioprogramma High Tea. "Maar ik heb wel het gevoel: het is nu of nooit."

"Als het nu niet is, dan is het denk ik voorbij, dus laten we 'm nu maar meenemen." De presentator van Hello Goodbye neemt het in de verkiezing op tegen Jeroen van Koningsbrugge en Matthijs van Nieuwkerk. In zijn programma gaat Linssen op Schiphol op zoek naar mensen met een bijzonder verhaal.

"De aanpak in Hello Goodbye is heel puur en eigenzinnig, niet zo Televizier-achtig als de meeste programma's", legde Linssen uit. "Omdat mensen van tevoren niet weten dat ze op televisie komen, ontstaat een sfeer waarin ze het interview van hun leven geven."

Genomineerd

Het Gouden Televizier-Gala vindt plaats op 22 oktober. Voor de Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste prijs van het gala, zijn de programma's De TV Kantine, Ik Hou van Holland en Wie Is de Mol genomineerd.

Verder worden prijzen uitgereikt voor Beste Presentatrice, is er de Televizier Talent Award voor nieuw presentatietalent en de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie