Rafael van der Vaart blij met styliste

AMSTERDAM - Rafael van der Vaart is blij dat Danie Bles kleren koopt voor zijn vrouw. Dan hoeft de voetballer tenminste niet zelf met haar te gaan winkelen.

"Raf houdt het meestal niet langer dan een kwartier uit, dan verveelt hij zich", zegt Sylvie in de nieuwe stijlgids By Danie.

Via de koerier ontvangt Sylvie van der Vaart regelmatig een nieuwe garderobe. "Is dat nou echt nodig, zegt Rafael dan. Maar hij gunt het me ook en echt, ik koop al zoveel minder dan een paar jaar geleden", doet Sylvie uit de doeken in het tijdschrift.

Knap

Toen Bles Sylvie van der Vaart tien jaar geleden in een restaurant zag, begonnen haar handen te jeuken. "Oh, wat zou ik haar graag willen kleden. Zij is zo knap", dacht Bles.

Ze trok de stoute schoenen aan en stapte op Sylvie af. Inmiddels werkt ze al jaren als vaste styliste van de voetbalvrouw en andere bekende Nederlanders.

Sjouwen

In de stijlgids, die vanaf deze week in de winkel ligt, onthult Bles dat het leven als persoonlijke shopper best zwaar is. "Bij fotoshoots als eerste komen en als laatste weggaan, twee maanden per jaar weg om te shoppen in New York, Milaan en Parijs", somt Bles maandag op in het AD.

"Altijd sjouwen, altijd tientallen kilo's overgewicht, altijd extra koffers dragen en altijd in winkels rondjes draaien."

Vakantie

Bles winkelt niet alleen voor Sylvie maar ook voor Yolanthe Sneijder-Cabau en Leontine Borsato. Ook op vakantie geeft ze haar ogen goed de kost voor de sterren. "Als ik in Saint-Tropez ben, moet ik eerste de winkelstraten in om te kijken wat er er te koop is voor ik me kan ontspannen."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie