AMSTERDAM - Viola Holt is druk bezig met haar terugkomst op televisie. De presentatrice is met meerdere producenten in gesprek over nieuwe programma's. "Ik praat momenteel met drie verschillende producenten over drie shows", zegt Holt.

Over de inhoud van de programma's kan de 61-jarige presentatrice nog niets loslaten. "Niets is zeker."

Naast haar terugkeer op de buis is Holt momenteel vooral bezig als interieurstyliste. "Dat doe ik met veel plezier." Toch noemt de presentatrice televisie maken 'het mooiste wat er is'.

RTL Droomwereld is in ieder geval een van de programma's waar Holt mee bezig is. Het programma moet gaan over alles wat met slapen en dromen heeft te maken.

Het RTL-programma zou in november op de buis verschijnen, maar is voorlopig verzet naar het voorjaar van 2011.

Contract

"Het contract met de sponsor is nog niet helemaal rond", laat medepresentator en producent Marco Verhagen weten. Berichten dat Holt zich zou hebben teruggetrokken, spreekt de presentatrice tegen.

Viola Holt wacht rustig af. "Ik hou me er niet intensief mee bezig. Ze weten me wel te vinden." Het laatste programma dat Holt op de nationale televisie presenteerde was Klasgenoten, in 1999.

Viola Holt is sinds eind jaren '60 op de buis en heeft onder meer dienst gedaan als omroepster voor de Avro en de NOS en presenteerde programma's als Aktua en De 5 Uur Show.