Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Sylvie heel druk, druk, druk is, Dre een man wil zijn en de good old diva’s hun gif mogen spuiten. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Sylvie van der Vaart heeft het maar druk. In Duitsland presenteert ze tv-shows, manlief Raf voetbalt en waar zoontje Damian blijft, weten we eigenlijk niet. Het voetbal-stel heeft in Londen een huis gevonden en Sylvie probeert er wat van te maken,

‘Al hangen er nog geen gordijnen’, zegt ze in Prive. Ze vindt het allemaal maar een heel gedoe, die verhuizing combineren met het werk. Maar eigenlijk hoeft ze zelf niet zo heel veel te regelen. In Beau Monde staat deze week de styliste die voor Sylvie haar outfits shopt.

Een heel kledingrek hangt klaar om naar Duitsland te worden opgestuurd, voor haar tv opnames. Dat is dus al geregeld. En thuis blijken zij noch Rafael veel te doen, ‘Daar hebben we een paar mensen voor,’ vertelt ze.

‘Maar ik strijk graag,’ probeert ze haar huishoudelijke gebreken nog goed te maken. Van ons hoeft Sylvie niet zo krampachtig haar best te doen om ‘ gewoon’ te blijven. Laat haar lekker de bling-bling voetbalvrouw uithangen, daar genieten we het meeste van.

Familiekliek

Het koninklijke landgoed De Horsten wordt een waar ‘ Oranje-reservaat’ .Willem-Alexander en Maxima wonen er op het riante buitenhuis De Eikenhorst. Er omheen ligt een enorm terrein, allemaal in bezit van de Oranjes. En die willen er opeens allemaal graag komen wonen.

In Prive lezen we dat prinses Margarita een huisje heeft gekocht op De Horsten. Maar ook neef Floris wil er gaan wonen. Hij eigende zich een boerderij op het landgoed toe. Het terrein is ruim 400 hectare groot, dus even spelen met de neefjes en nichtjes zal met de auto of fiets moeten gebeuren.

Maar qua bewaking is het makkelijk, al die Oranjes op een kluitje. Een hek zit er al omheen. Alleen jammer dat er een drukke spoorlijn pal langs het gebied loopt. Daar valt zelfs als lid van de koninklijke familie niets aan te veranderen.

Kleine Dre

Even een korte, maar krachtige mededeling: Dre Hazes wil een grote jongen zijn. De jonge zanger wil voortaan met zijn volledige naam worden aangesproken. Wie nog Dreetje of Dre zegt, wordt niet meer gehoord. Andre junior is het voortaan, en anders niet. Hij is immers al 16.

Wat een gedoe om Hans Breukhoven. De vrijgezelle platenbaas is door Story betrapt op het vliegveld. Daar kuste hij een dame gedag. Ex-vrouw Connie kermt dat ze het zo moeilijk heeft met de scheiding omdat haar geluk kapot is gemaakt door een andere vrouw. Hans laat gepikeerd weten dat deze dame helemaal niet zijn vriendin is.

Ondertussen wordt gefluisterd dat er wel degelijk een andere liefde is, een juffrouw uit een massagesalon. Maar die mag van Hans en zijn advocaten niks vertellen over de relatie. Hallo, waar gaat dit allemaal over? Hans en Connie zijn toch gescheiden? Het gaat hier niet om een stiekeme, buitenechtelijke affaire.

Op de redactie van De Telegraaf hebben ze zelfs een enquete gehouden over een mogelijke vriendin van Hans. De uitkomst: laat die man lekker de bloemetjes buiten zetten. Ook al vindt Connie het allemaal moeilijk te verteren, zij was immers degene die wilde scheiden.

Kindje Ronny

Story belde nog even met Patricia Paay over de breuk tussen Tatjana en lover Ronny. En Patricia weet heel goed waarom de relatie is stukgelopen. ‘ Ze behandelde Ronny als een kind. Zo kun je toch niet omgaan met een man die zoveel heeft gepresteerd in het zakenleven?’.

Volgens Paay was Tatjana ondankbaar en had ze geen respect voor haar rijke zakenman. Wel had ze een grote mond, omdat ze een man met een dikke portemonnee achter zich had staan. Dus toen Patricia een keer met Ronny wilde afspreken, mocht dat niet van Tatjana.

Goeie zet van Story om juist Patricia om commentaar te vragen. Die is natuurlijk nog steeds kwaad om deze jaloerse actie van Tatjana en wil graag even haar ongezouten mening ventileren over de blonde calendergirl.

Valse vrouwen

Die ‘andere’ diva Patty Brard is ook weer lekker bezig. Op tv schreeuwde ze lelijke dingen over de schoonmoeder van Patricia Paay. Waarop schoonmoeder Tina uitlegde dat Patty jaloers was. Tina was ooit met tv-verslaggever Conny Mus. Patty gaf Conny zo maar een kus, waarop Tina Patty een lel verkocht.

‘Dikke Tina, dikke Tina’ joelde Patty daarom gemeen op tv. ‘ Ik ben niet dik, ik zie er juist goed uit voor mijn leeftijd,’ reageerde Tina - die in elk geval ‘ stevig’ is te noemen. Patty mag deze week in Story weerleggen dat ze ooit Conny Mus heeft gezoend en daarom door Tina is geslagen. ‘ Dat mens is gek,‘ roept ze dan ook. ‘

En ze is ook nog steeds dik en lelijk!‘. Wat een gifkikker, hoe ouder, hoe valser, lijkt het wel. Heerlijk!