AMSTERDAM – Zangeres Do voelt zich sinds ze haar relatie met haar man Marc Verschoor heeft verbroken weer net zestien. “Ik ga met een vriendin soms drie keer per week lekker op stap, ook doordeweeks, en ik vind het heerlijk!”

Dit vertelt de 28-jarige zangeres in een interview met Fiat Magazine. Toch vindt de zangeres het nog te vroeg voor flirts of een nieuwe relatie.

“Ik voel me toch nog schuldig naar Mark en denk: ‘mijn lijf is eigenlijk nog van jou’”, aldus de zangeres die in het dagelijks leven als Dominique Van Hulst door het leven gaat.

Zoenen

Wel is de zangeres van plan haar liefdesleven wat luchtiger op te nemen. “Ik ben altijd serieus geweest. Ik heb ook pas op mijn negentiende voor het eerst met iemand gezoend. 

"Ik moest echt verliefd zijn, anders kon ik het niet. Maar dat ga ik nu allemaal anders doen, haha.”

Leren

Do brak in mei dit jaar na een relatie van zeven jaar en een huwelijk van drie jaar met haar man Marc. Ze heeft veel van deze periode geleerd.

"Als ik zielsveel van iemand houd en hem heel veel kan geven, betekent dat niet automatisch dat hij de beste partner is voor mij."

De zangeres vertelt ook dat ze haar partners niet altijd even goed kiest. "Ik kan heel veel van iemand houden, heb zoveel te geven, maar hoef niet zoveel terug. Ik zal per definitie nooit verliefd worden op iemand die mij heel veel geeft. Sommige mensen zijn daarin van nature veel slimmer."