AMSTERDAM - Bastiaan Ragas hoopt dat zijn vrouw Tooske hem een 'geweldige lover' vindt. "Ik hoop dat dat het is", antwoordt Bastiaan op de vraag wat volgens Tooske zijn beste eigenschap is. De musicalacteur en zanger doet een boekje open over zijn gezinsleven in 100% NL Magazine.

Zo vertelt Bastiaan dat hij en Tooske niet hard hoeven te werken aan hun relatie.

"Dat is chemie, daar hoef je helemaal niets voor te doen. Wanneer mensen zeggen dat liefde een werkwoord is, denk ik altijd: je moet snel iemand anders zoeken."

Gezin

Bastiaan heeft grootse plannen voor volgend jaar, maar de laatste maanden van 2010 staan in het teken van zijn gezin. "Simpel gezegd bestaat eind 2010 uit heel veel met de kinderen en de familie doorbrengen en dan volgend jaar knallen met een nieuwe plaat."

Dat Bastiaans relatie met Laura Vlasblom jaren geleden stukliep, vindt de musicalacteur 'afschuwelijk'. "Dat ik niet meer samen ben met de moeder van mijn eerste zoontje is natuurlijk afschuwelijk. Het is verschrikkelijk dat ik hem vaak lange tijd moet missen, maar dat soort dingen gebeuren in het leven. Achteraf kun je zeggen dat je er spijt van hebt, maar dat heeft geen enkele zin."