AMSTERDAM - Paris Hilton heeft besloten zich wat minder in het uitgaanscircuit te begeven. De hotelerfgename zou haar leven willen beteren, nadat ze onlangs tot tweemaal toe werd aangehouden wegens drugsbezit.

De tijden van feest en losbandigheid zijn voorbij voor de 29-jarige socialite, laat een bron aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online weten.

"Paris blijft liever thuis met haar vriendje", zegt de bron. "Lekker samen films kijken." Hilton begint binnenkort aan de tweehonderd uur taakstraf die ze onlangs kreeg opgelegd van de rechter.

De blondine is de laatste tijd al druk op eigen houtje bezig in het kinderziekenhuis van Los Angeles. De socialite lijkt zich prima te vermaken in haar rol als weldoener.

"Ik ben vandaag naar Michaels Art Supply Store geweest en heb een boel leuke kunstprojecten gekocht", twitterde Hilton maandag al. "Deze week ga ik naar het kinderziekenhuis om kunst met ze te maken."

Bewondering

"Paris heeft veel bewondering voor de dappere ouders die al zoveel doormaken", zegt een bron. Daarnaast laat de kennis weten dat Hilton haar aanstaande taakstraf waarschijnlijk met dieren gaat uitvoeren.

"Paris is gek op beesten, maar haar familie waarschuwt haar al dat ze geen zwerfdieren mee naar huis mag nemen." De hotelerfgename zou slecht tegen diertjes in nood kunnen.

Konijntjes

"Paris is er onlangs achtergekomen dat konijntjes worden gebruikt om slangen te voeren", zegt de bron. "En daar wil ze een eind aan maken."

De blondine redde eerder een aantal knaagdieren van de ondergang toen deze in een dierenwinkel als slangenvoer werden aangeboden. "Paris zou van dit soort activiteiten graag haar werk willen maken."