AMSTERDAM - Tatjana Simic gaat sinds kort weer als vrijgezel door het leven. Dat is even wennen voor de 47-jarige blondine. "Het is alsof de aarde onder mij voeten weg is", aldus Tatjana woensdag in Koffietijd.

"Voor het eerst in mijn leven heb ik me echt overgegeven aan een man", vertelt de actrice en zangeres over haar stukgelopen relatie met miljonair Ronny Rosenbaum.

"Ik heb al mijn spulletjes weggegeven en had geen huis meer. In België had ik niets te zoeken behalve Ronny, dat is nu allemaal weg." De blondine heeft het vooral moeilijk met haar geschade vertrouwen. "Ik heb mijn vertrouwen in iemands schoot gelegd en dat is geschaad."

'Spijtig'

Tatjana en Ronny maakten twee weken geleden bekend dat ze niet langer een stel zijn. De miljonair mocht zich bijna drie jaar de partner van Tatjana noemen. "Het is spijtig dat je bijna drie jaar in een relatie steekt en dat het dan toch niet werkt", zegt de blondine.

Het gesloten karakter van Ronny was een belangrijke reden voor de breuk. "Het is twee jaar en acht maanden zo geweest dat ik praatte en de andere partij niet. Dan weet ik ook niet meer waar ik het moet zoeken. Voor mij is alles bespreekbaar, maar voor hem was dat niet zo."

Verdrietig

De blondine, die tijdelijk bij haar moeder woont, zegt 'verdrietig' en 'teleurgesteld' te zijn. "Maar ik kan iemand niet dwingen zijn hart te openen." Tatjana stort zich momenteel op haar zangcarrière.

Voor Ronny stopte ze met werken, maar nu duikt ze weer de studio in om een lied op te nemen. "Het nummer is net als Ik Laat Je Gaan gebaseerd op een Kroatisch liedje. Ik kan de emotie uit het land vertalen omdat ik Kroatisch ben."

Tatjana's nieuwe single gaat 'natuurlijk' over liefdesverdriet. "Want wie kan het beter vertellen dan iemand die het ook echt voelt." De blondine hoopt nog steeds de ware tegen het lijf te lopen. "De weg is vrij voor iets en iemand die beter bij mij past. Maar ik ben niet op zoek, ik denk dat alles vanzelf op je pad komt."