Australia's Next Top Model noemt verkeerde winnares

AMSTERDAM - Het productieteam achter Australia's Next Top Model heeft een enorme blunder begaan tijdens de finale van het programma. In de liveshow riep presentatrice Sarah Murdoch de verkeerde finaliste tot winnares uit. Na de bedankspeech stamelde de presentatrice dat ze een grote fout had begaan.

"Oh nee, ik weet niet wat ik moet zeggen op dit moment. Ik ben er ziek van", zei Murdoch na de bedankspeech van de vermeende winnares Kelsey.

"Het spijt me ontzettend. Dit is een enorme fout. De winnares is Amanda." De presentatrice kreeg de verkeerde gegevens in handen van een productiemedewerker.

Sportief

Model Kelsey nam haar verlies sportief op probeerde de verbouwereerde presentatrice gerust te stellen. "Het is goed zo", zei ze. De uiteindelijke winnares Amanda leek haar winst nog niet helemaal te bevatten. "Bedankt jongens", reageerde ze voorzichtig.

Het was de eerste keer dat televisiekijkers mochten meebeslissen over de winnares in de Australische televisiezoektocht naar een nieuw topmodel. Winnares Amanda Ware ging er vandoor met een modellencontract, een auto en zo'n veertienduizend euro.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie