'Voogdij dochter Mel Gibson allang geregeld'

AMSTERDAM – Ondanks het feit dat Mel Gibson en zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva al maanden ruziën over de voogdij over hun tien maanden oude dochter, blijkt er een document te zijn waarin de een regeling allang getroffen is.

Entertainmentwebsite TMZ beschikt over het document (pdf) waarin de voogdijregeling tot in detail wordt uitgelegd.

Zo zou Gibson meteen na de geboorte van Lucia voogdij hebben aangevraagd en mag de acteur zonder toezicht bij het meisje zijn. Bovendien heeft Gibson recht op de helft van de tijd van meisje wanneer ze drie jaar oud is.

Bezwaar

De ex-vriendin van Gibson tekende enkele dagen na ondertekening van het document bezwaar aan omdat ze naar eigen zeggen niet wist dat de overeenkomst toestemming gaf voor contact zonder toezicht.

Vorige week werd bekend dat Grigorieva haar beroemde ex-vriend heeft geprobeerd af te persen met de beruchte tapes waarop hun hoogoplopende ruzies te horen zijn.

Uit documenten (pdf) blijkt dat Gibsons ex zeventien miljoen dollar vroeg om de tapes geheim te houden. De twee bereikten aanvankelijk een akkoord, maar Grigorieva bedacht zich omdat ze daarmee ook instemde met een gedeelde voogdij.

Lees meer over:
Tip de redactie