New Kids veroveren Duitsland

AMSTERDAM - De New Kids zijn niet alleen razend populair in Nederland, ze veroveren nu ook onze oosterburen. Televisiezender Comedy Central zendt afleveringen van de hangjongeren uit in een nagesynchroniseerde versie en er zijn plannen om de film in Duitsland uit te brengen.

Uitspraken als 'verrekte mongol' en 'wat jonguh' zijn in het Duits vertaald als 'verrückter Mongol' en 'was Junge'. De mannen hebben de teksten zelf ingesproken, liet New Kid Steffen Haars weten aan Omroep Brabant.

Het Brabantse Maaskantje, thuishaven van de New Kids, was al populair bij Nederlanders maar nu komen er ook Duitse toeristen naartoe.

"Tijdens opnames voor de film viel een Duitser op zijn knieën voor ons neer en somde zonder hakkelen alle oneliners op", zei Haars. De hangjongeren overwegen om de film die nu wordt opgenomen, ook in Duitsland uit te brengen.

Buitenland

Volgens een woordvoerder van Eyeworks wordt bij een film altijd gepraat over het eventueel uitbrengen daarvan in het buitenland. Meer details zijn nog niet bekend.

Lees meer over:
Tip de redactie