AMSTERDAM - De relatie tussen Tatjana en Ronny Rosenbaum liep volgens laatstgenoemde stuk op de botsende karakters.  "Ik ben een heel andere man dan Tatjana gewend was. Er kunnen nu eenmaal geen twee kapiteins op één schip zijn. "

Rosenbaum en Tatjana maakten vorige week definitief een einde aan hun relatie. Het rommelde al enige tijd in de verhouding tussen de steenrijke zakenman en de voormalige Flodder-actrice.

Rosenbaum doet woensdag in weekblad Story uitgebreid uit de doeken waarom het fout liep in de relatie. Een verschil in karakters wijst hij aan als hoofdoorzaak.

'Lieve vrouw'

"Laat ik beginnen om te zeggen dat Tatjana een fantastische en lieve vrouw is. Ik kan eigenlijk niets slechts over haar zeggen. Maar we hebben verschillende karakters en dat botste heel vaak", begint Rosenbaum.

"Als twee volwassenen mensen hebben we dan ook een eind gemaakt aan onze relatie. De breuk heeft niets te maken met gescheiden vakanties of met het feit dat ik nog altijd een goed contact heb met mijn ex-vrouw."

De zakenman is realistisch: "Het werkte gewoon niet meer tussen Tatjana en mij en dan moet je tot de conclusie komen dat het beter is dat de wegen zich scheiden.

"Of we in het begin al niet merkten dat we botsende karakters hadden? Nee. Anders was ik niet verliefd op haar geworden. Hoe langer je in een relatie zit, hoe beter je de ander leert kennen."

Irritaties

Rosenbaum wijt de breuk vooral aan verschil met Tatjana's vorige partners. "Tijdens haar voorgaande relaties stond zij altijd boven de man. Ze keken tegen haar op en zij nam de beslissingen. Dat was bij ons dus omgekeerd. Voordat we elkaar helemaal zouden gaan irriteren, konden we er maar beter mee stoppen."

"Je moet uitkijken dat je tegen beter weten in doorgaat en je ineens anders begint te gedragen om de ander te behagen. Dat werkt niet."