AMSTERDAM - Het is nog onzeker of Marco Borsato en zijn vrouw Leontine hun villa in Blaricum kunnen aanhouden na het drama met The Entertainment Group. Volgens Leontine bestaat er een kans dat ze toch moeten verhuizen.

Momenteel wordt onderzocht of de aandeelhouders van TEG hoofdelijk aansprakelijk zijn te stellen voor de miljoenenschuld aan de bank na het faillissement.

"Het zou dus zomaar kunnen dat we toch ons huis uitmoeten", zegt Leontine deze week in Story.

"Marco is er de man niet naar om weg te lopen voor zijn verantwoordelijkheden. Als hij bepaalde verplichtingen dient na te komen, doet hij dat. Ook al betekent dat het vertrek uit ons heerlijke huis."

Leontine heeft het al met haar vier kinderen over een mogelijke verhuizing gehad, zo zegt ze in het weekblad. "Luca is nu elf, en kan goed volgen wat er over ons in de media verschijnt. Dus willen wij voor hem niets geheim houden."

Bangladesh

Toch kan Leontine alle financiële problemen goed relativeren. Voor de organisatie Cordaid reist ze binnenkort naar Bangladesh, waardoor de presentatrice en actrice beseft dat ze eigenlijk niets te klagen heeft.

"Daar leven zoveel mensen onder erbarmelijke omstandigheden. Je schaamt je eigenlijk voor je eigen problemen als je dat aanschouwt. Wij hebben het zo goed, ook na dat faillissement waardoor Marco bijna alles wat hij heeft verdiend, verloor. We zijn gezond én gelukkig. Dat pakt niemand ons ooit af."

Failliet

Vorig jaar september verklaarde de rechtbank de onderneming van Borsato failliet. Het entertainmentbedrijf organiseerde grote concerten en begeleidde Nederlandse artiesten als Guus Meeuwis, Edsilia Rombley, Ilse DeLange en VanVelzen.