AMSTERDAM – Martijn Krabbé woont al twee maanden niet meer bij zijn gezin. Dit bevestigt zijn vrouw Amanda Krabbé tegenover het tijdschrift Story.

“Ongeveer twee maanden geleden hebben Martijn en ik de knoop doorgehakt. Martijn heeft toen ons huis verlaten”, aldus Amanda in het tijdschrift.

“Hij woont in zijn appartement in het centrum van Amsterdam en ik blijf met onze vier kinderen in het huis waar we vijf jaar geleden zijn gaan wonen.”

Volgens de vrouw van de bekende televisiepresentator zijn de twee uit elkaar omdat het voor hun huwelijk beter was om ‘tijd voor onszelf te hebben.”  Ze denkt dat kritiek op elkaar in verschillende interviews de oorzaak is van de breuk.

Ongelukkig

“Ik denk dat we allebei niet goed in ons vel zitten”. Zo zou de televisiepresentator ongelukkig zijn geweest met zijn werk. “Maar de afgelopen maanden zit ik ook met mezelf in de knoop. Nu de kinderen – op de jongste na – naar school zijn weet ik niet wat ik met mijn leven wil doen”, zo wanhoopt ze.

De bekende televisiepresentator en zijn vrouw hebben samen vier kinderen: Bickel (10), Michelle (6), Jasmijn (4) en Achilles (2).

Scheiden

De breuk betekent volgens Amanda nog niet dat het stel gaat scheiden. “Ik weet zeker dat we niet gaan scheiden. Martijn en ik hebben samen al zoveel meegemaakt, deze crisis overleven we ook wel.”

“Na zestien jaar samen zijn zitten we nu in een dip. Dat overkomt wel meer stellen die zo lang samen zijn”, zo verklaart ze de breuk. “En wie weet is een latrelatie voor ons wel de oplossing.”