AMSTERDAM - Katy Perry wil haar kinderen graag op laten groeien op het platteland. De 25-jarige zangeres trouwt binnenkort met komiek Russell Brand. Het stel is nu nog kinderloos, maar Perry heeft hun toekomst al tot in de puntjes uitgestippeld.

Katy en Russell verloofden zich rond de jaarwisseling en gaven al eerder aan graag kinderen te willen. "Ik wil iets typisch Brits doen, zoals een grote boerderij kopen en onze kinderen in de buitenlucht laten rondrennen", vertelt Perry in het Britse tabloid The Sun. "Ik wil het wel helemaal goed doen. Ik wil niet dat we nepboeren worden."

Perry ziet genoeg taken voor haar aanstaande echtgenoot weggelegd op de boerderij. "Ik verwacht dat Russell de koeien melkt en de eieren verzamelt, terwijl ik rondren in de boerderijwinkel en taarten bak", fantaseert de zangeres.

Bloedserieus

Hoewel Perry altijd voor een geintje in is, is ze naar eigen zeggen nu bloedserieus. "Het lijkt alsof ik een grap maak, maar als Russell alle films heeft gemaakt die hij wil maken en ik alle muziek die ik wil, dan zou het de perfecte plek zijn om een gezin te starten", vindt Katy. "Engeland is zo mooi groen, daar zou ik graag mijn kinderen zien opgroeien."