AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft voor het eerst gesproken over haar scheiding met voetballer Ashley Cole. In openhartig interview met Vogue vertelt de zangeres dat ze zich flink bedrogen heeft gevoeld en dat ze klaar is om dit hoofdstuk van haar leven af te sluiten.

In het oktobernummer van het tijdschrift vertelt Cheryl over de moeilijke periode die volgde nadat ze ontdekte dat haar man haar bedroog.

“Iedereen kan uit elkaar gaan in het leven. Natuurlijk is het hartverscheurend, maar ik ben achteraf dankbaar dat het zo is gegaan.”

Ook laat de zangeres van de band Girls Aloud weten dat ze blij is dat ze geen kinderen had met haar ex.

Na alle ellende gaat de zangeres nu verder met haar leven. “Ik heb veel mentale discipline, zelfs als ik doodmoe ben krijgen ze mij niet klein. Ik hou van muziek, ik hou van jureren bij X-factor, ik zal nooit zo gauw opgeven.”

Verhuizen

Cheryl wil aan het einde van dit jaar naar de Verenigde Staten verhuizen om ook daar door te breken als zangeres. In Amerika kan ze ook dichter bij haar beste vriend Derek Hough zijn, waar ze nu veel steun aan heeft.

In het interview vertelt de zangeres verder dat ze klaar is om moeder te worden. “Ik ben een vrouw van 27 jaar, dus geen klein meisje meer. Kinderen opvoeden is de moeilijkste baan ter wereld, maar je krijgt er veel voor terug.”

Cheryl en Ashley Cole zijn in 2006 in het huwelijksbootje gestapt. Sindsdien kende hun relatie meerdere turbulente momenten. Zo zou de voetballer regelmatig vreemd zijn gegaan. Aanvankelijk vergaf de zangeres haar man de slippertjes, maar in februari gaf ze toch aan te willen scheiden.