AMSTERDAM – In het nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw zijn drie broers op zoek naar een vrouw. Ook is er opnieuw een boerin die de liefde via het televisieprogramma wil vinden.

Dit meldt de KRO zondag na de eerste uitzending van het populaire televisieprogramma Boer zoekt Vrouw, waarin dit jaar niet tien maar twaalf boeren zich presenteerden aan Nederland.

De broers Hans (39), Martin (42) en Gradus (56) uit Laren zijn alledrie op zoek naar een metgezel. In navolging van boerin Agnes in seizoen 3 probeert dit jaar ook kaasboerin Annemarie (32) uit Zuid-Holland de liefde te vinden via het programma.

Kijkers

Het televisieprogramma is al jaren een succesvolle formule in Nederland. Het van oorsprong Britse televisieprogramma begint dit jaar aan haar  vijfde serie. Vorig jaar wist het programma een recordaantal van 4,4 miljoen kijkers te trekken.

Geïnteresseerden kunnen tot en met 19 september een brief sturen naar één van de boeren. Op 12 december zal duidelijk worden welke vijf boeren enkele weken door de camera’s gevolgd zullen worden in hun zoektocht naar de liefde.

Boer zoekt vrouw