Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat het lachen wordt met Yo en Wes, Ronny doet als Connie, Wendy’s Sem bijbeunt, Jantje uit varen gaat en Martijn Krabbe in een relatiecrisis zit. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Pa Smit werkte in een visfabriek, vriendin Lisa stond achter de kar, maar Jan Smit zelf brak zo jong door, dat de vishandel hem bespaard bleef. Hij verdient grof geld met de muziek en optredens zijn een ‘goede vangst’ .

Als echte Volendammer gaat hij zuinig met zijn centjes om. Yolanthe hield wel van uitgeven, maar die is inmiddels ingeruild voor sobere Lisa. Eigenlijk is de nieuwgebouwde villa het enige luxeproduct waar we Jan op hebben kunnen betrappen.

Toch heeft Party een uitspatting van de zanger ontdekt. Het blijkt dat hij - samen met zijn manager- een jacht van zo’n twee ton heeft gekocht. Daarmee kan hij lekker varen op het IJsselmeer. Maar waarom Jan, die miljoenen bezit, niet een eigen boot kocht, is ons een raadsel. Misplaatste zuinigheid?

Lachen met Yo en Wes

Wesley en Yolanthe in een real-life soap, zou het echt waar zijn? Het bleek een grap van de makers van Koefnoen. Owen Schumacher en Plien van Bennekom gaan een parodie maken op het beroemde stel.

Het belooft grappig te worden, in Privé zien we alvast wat foto’s. Wesley wordt neergezet als een klein kaboutertje, Yolanthe als zijn reuzenbruid. Even leek het er op dat de echte Yo en Wes wilden procederen tegen de makers. Maar gelukkig besloten ze geen stappen te ondernemen tegen de satire. Dus op 11 september kunnen we kijken hoe de voetballer en de presentatrice op tv voor paal worden gezet.

Bijbaantje zoon Wendy

Als je moeder Wendy van Dijk is en je vader Xander de Buisonje, hoef je niet te bedelen om een baantje. Zoontje Sem is weliswaar pas 7, hij kan al een leuk sommetje op zijn spaarrekening storten.

Het BN- zoontje mocht figureren in een reclamecampagne voor jeansmerk Vingino. Privé kiekte het kereltje tijdens de opnames. Inderdaad, hij ziet er leuk uit en lijkt heel erg op zijn moeder. Volgens een medewerker is hij door Wendy absoluut niet gepusht, hij wilde echt graag zelf meewerken.

‘Baron‘ de Roy betrapt

De ex-man van prinses Margarita, Edwin de Roy van Zuydewijn, had graag afscheid willen nemen van zijn schoonvader Carlos Hugo de Bourbon. Hij vindt dat hij voor de kerk nog steeds met Margarita getrouwd is en dus is de prins zijn wettige schoonvader. Maar op Schiphol werd de verguisde Edwin tegengehouden.

Twee mannen vertelden hem dat hij het niet in zijn hoofd moest halen naar de uitvaart in Italië te reizen. Geschrokken zag hij af van zijn plan, maar lichtte wel meteen Privé in. Edwin is nog steeds razend omdat hij vindt dat hem groot onrecht is aangedaan door de koninklijke familie.

Daar was dit ‘ verbod’ weer een sterk staaltje van. Dit machtsvertoon was wellicht wat buiten het boekje, maar persoonlijk begrijpen we heel goed dat de Oranjes geen behoefte hebben aan de boze relschopper tijdens de uitvaart.

Ronny doet als Connie

Volgens Story is de relatie tussen Ronny Rosenbaum en Tatjana voorbij. Het stel wil dat echter nog verborgen houden voor de media. En daarom doen ze zoals Connie en Hans Breukhoven. Die waren al twee jaar bezig met scheiden, maar deden voor de buitenwereld alsof ze nog een happy couple waren.

Net als de Breukhoventjes doften Ronny en Tatjana zich deze week daarom op en gingen lunchen in druk Amsterdam. Het gerucht is ontstaan doordat Tatjana niet met haar rijke Ronny meeging op vakantie. Liever ging ze een weekje met haar moeder op pad. En volgens ‘goede vriend’ Emile Ratelband, is dat het begin van het einde: "Dan is het eigenlijk al gebeurd met je relatie." En hij kan het weten, met echtgenote nummer zoveel die hij zwaar onder de plak houdt.

Huwelijksproblemen Martijn Krabbé

Op tv is hij een ‘blij ei’, maar huis loopt het bij Martijn Krabbé niet zo lekker. Volgens Story wankelt de relatie van de presentator. Sterker nog: hij woont zelfs niet meer thuis. Volgens een insider heeft noch Amanda noch Martijn een ander: ‘Het lijkt gewoon alsof de koek op is’.

Eerder al vochten de twee hun huiselijke frustraties uit in de pers. Martijn zei te balen dat hij de hypotheek altijd moest ophoesten. Amanda reageerde woedend dat zij toch thuis alles regelde en dat ze na vijf jaar luiers wel eens wat anders wilde. En als zij dat zegt, is Martijn gewaarschuwd.

Aan het begin van hun huwelijk begon Amanda namelijk een affaire met een ander. Een DNA-test moest zelfs uitwijzen of Martijn wel de vader van haar kind was. Daarna kwamen de twee weer bij elkaar en kregen nog drie kinderen. Herhaalt dit scenario zich? Helaas kon Story geen reactie van de presentator krijgen.

Si, Julio

Al ruim 20 jaar heeft de Nederlandse Miranda een relatie met zanger Julio Iglesias. De womanizer ‘deed’ het met meer dan 3000 vrouwen, verklaarde hij ooit trots. Maar van Miranda hield hij het meest en ze kregen vijf kinderen.

Toch verliest een vos wel zijn haren maar niet zijn streken. Hij bedroog Miranda ooit met een kindermeisje, waarop zij haar biezen pakte. Ze kwam terug, maar wilde niet met hem trouwen. Recent werd gezegd dat Julio haar alweer bedroog, nu met een Belgische schone. Dat Julio en Miranda besloten te trouwen was volgens Privé niet meer dan een verplicht zoenoffer van de zanger aan zijn blonde Hollandse vrouw.