AMSTERDAM – Nicolette van Dam (26) is blij met het feit dat ze op haar relatie kan vertrouwen met haar drukke leven als actrice en presentatrice. “Ik vind het fijn dat ik een stabiele relatie heb in dat gekke leventje”, zegt ze deze maand in Glamour.

Van Dam vertelt in het tijdschrift dat ze het prettig vindt om langere relaties te hebben. Onenightstands zijn aan haar dan ook niet besteed.

“Ik had op de middelbare school al vaste verkering”, aldus de presentatrice.

Liefde

Het was geen liefde op het eerste gezicht met Bas, vertelt van Dam “Ik kende hem al langer maar toen hadden we allebei een relatie. Toen het uitging met mijn vorige vriend heeft Bas wel alles op alles gezet om me te veroveren”.

Nicolette van Dam en Bas zijn nu vier jaar samen en proberen hun relatie spannend te houden door altijd energie in elkaar te blijven steken. “Er komen heel veel verschillende mensen op je pad, verschillende mannen. Maar ik sta er niet voor open, want alles wat ik wil krijg ik thuis”,

Trouwen

Van Dam vertelt in het maandblad dat ze ooit wil trouwen. “Ik heb er nooit over gefantaseerd als jong meisje maar ik ben het wel gewend in mijn familie. Het hoort er gewoon bij, daar ben ik vrij traditioneel in.”

De presentatrice heeft een helder toekomstbeeld voor ogen. “Ik zou graag een huis kopen en voor mijn dertigste kindjes krijgen. En verder wens ik dat ik gewoon heel veel mooie programma’s mag maken”.