AMSTERDAM - Vanessa Paradis is een stuk zachter geworden sinds ze twee kinderen kreeg met haar partner Johnny Depp. "Nu ik moeder ben, heb ik alles wat ik me maar zou kunnen wensen. Doodgaan zonder het geluk van een gezin te kennen, moet afschuwelijk zijn."

Paradis en Depp hebben een zoon en een dochter samen, Lily-Rose en Jack. Volgens de zangeres en model lijkt Lily-Rose bijzonder veel op haar beroemde vader.

"Ze is subliem, bijzonder slim en extreem gul, ze wil alles delen. Ik heb altijd al gedacht dat kinderen hun ouders kiezen, dat hun ziel al bestaat voor ze geboren worden. Lily-Rose is een engel die uit de lucht is komen vallen", zo zegt Paradis in een interview met Glamour.

Relatie

Paradis is na al die jaren dat ze samen is met Depp nog steeds zielsgelukkig met haar relatie. "Johnny is fantastisch. Ik heb nooit iemand ontmoet met zo'n mooie persoonlijkheid."

Het koppel gaat binnenkort weer samenwerken aan een nieuw filmproject. "Ik zie er net zoveel naar uit als tegenop. Het is moeilijk om je gezicht in de plooi te houden als je tegenover Johnny staat."

Paradis is niet alleen zangeres, ook werkt ze veel als model. Zo werkt ze samen met ontwerper Karl Lagerfeld en is ze momenteel het gezicht van de 'Rouge-Coco'-lippenstift van Chanel. De zangeres werkt daarnaast aan een nieuw album.

Vanessa Paradis